Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

14. maj 1918, Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)

< Forrige Næste >
Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Tak for Eders Brev og Pakke i dag.

Alt er ved det gamle her. Herlig vejr har vi haft her. Og rig­tig grødevejr, om Natten har vi lidt Regn, og om dagen brænder Solen. Det er helt gruligt, hvad de her har for en mængde Græs. Om morgenen, når jeg tager til Post - er det som hjemme - Mælkevognen kommer en i møde, og ikke en Soldat ser man. I går Aften har vi fejret Fødselsdag med Musik og lidt Øl i en gammel Restaurant, men Øllet slap for tidlig op. Så blev Bordene sat til side, og så dansede vi helt til kl. 3. Og kl. 6 tog jeg afsted til Post. Ja, i Fredstid kunde man ikke godt und­være en Nattesøvn - nu tror jeg kunde man gå i 4 - 5 dage. Ja ellers er alt ved det gamle.

I dag har jeg fået et Brev fra en Leutn. Prahl, som har været her hos os en tid lang, og som nu er såret. Hans Far er Præst i Haderslev, kender I ham? Nu mange kærlige Hilsner sender

Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 08-04-2011 15:48:51 | Rettet: 05-07-2014 22:04:07