Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. maj 1918, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Mange Tak for Eders Pakker i dag. Nu er vi nået til bestem­melsesstedet, og hvor vi lå sidste Aar ved denne tid. Vi ligger kun 400 m. fra Skovlager H b. og hvor vi lå hele

Sommeren sidste Aar. men i morgen kommer vi nok lidt læng­ere til en anden side. Det ser jo ikke helt godt ud her, men vor Regt. går ikke med i I. Linie, og vi kommer heller ikke så langt frem som sidste gang.

Nu, vor Herre, som har bevaret mig hidindtil, han hjælper mig også gennem dette her. Jeg må jo langt fra klage. Majoren sagde i dag til mig, jeg skulde kun komme, når jeg syntes, det var ren Luft. Han er endnu mere nett i den henseende som den gamle. Og denne gang blir Konow og Feldw. også hos mig. Ja mere i morgen når vi har tid - Mange kærlige Hilsener sender Eders taknæmlige

Peter.

Oprettet: 08-04-2011 16:47:42 | Rettet: 04-03-2012 21:49:01