Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

17. juni 1918, Vauxtin

< Forrige Næste >
Vauxtin
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 Min egen Musse !

Er nu kommen i Kvarter og blir her til i overmorgen. Det er helt net rolig her, men et dårlig Kvarter. Du jeg har sendt Eder et Kort - nu kan I se, hvor jeg mig befinder. Du jeg har lavet en blå streg helt fra Poully af og med en  streg frem­ad, så I kan se de forskellige 100 Kilom. vi har lagt tilbage. Nu kan du understrege de navne, som jeg sender dig for at føre det videre. Altså i dag fra Chacrise - Couvellos - Braisne -Paars - Vauxcere - Vauxtin. I morgen tager jeg efter Post, håber at der er et Brev fra dig fra Hejsel. Det er så godt at komme ud af denne rummel og ind i en By, hvor vi kun er alene. (Regt.)  i dag har jeg fået ½ kiste Cigarer fra en Kone i Königsberg (vor Regt.Adjudant hans Kone) for at jeg altid har skrevet hans befindende i  Offensiven. Mange kærlige Hilsner til Eder bægge I to kære

din Peter

Oprettet: 12-04-2011 15:53:43 | Rettet: 04-03-2012 21:49:04