Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. juni 1918, Vauxcere

< Forrige Næste >
Vauxcere
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre !

Mange Tak for alle de Breve jeg fik idag, og tre Pakker. Det er da godt, at Pakkerne er kommen godt an. Ja jeg kunde jo nok tænke mig, at Kaffen fik eller stod som No. 1. Jeg har for­trudt, at jeg ikke sendte mere af nu, men jeg havde så mange vanskeligheder at overvinde, og så meget havde jeg i Hovedet, der skulde ordnes, så jeg kom ikke til mere. Og jeg tænkte også, I havde på Lager. -

Ja nu har jeg lidt ro igen, det var heller ikke helt let at stille alle tilfreds. Når jeg havde de Penge, som jeg har sendt Pakker af for i værdi, så var jeg en rig mand. Det er i mere end 100.000 - Ja man har også meget Tak for sit Arbejde, hvormange er ikke kommen nu og sagt, Peter, mine Pakker er allerede ankommen, og det kommer i en taknæmlig Tone. Og Offz. er lige så. Alle i hele Regt. kender de Peter, og kender de ikke Peter, kender de Märsk.

Konow og jeg har lavet os en hel nett Kvarter. Der har ellers været Kaniner herinde, så det er ikke videre vellugtende, men vi er udmærket tilfreds. Vi har gjort alt rent og lod hele Natten Vinduet åben, så nu er det Salonmäsig - Ja Kl. er bleven mange, jeg må hellere gå til ro - Konow sover allerede. Vi blir her en 3 - 4 Uger.

Nu mange kærlige Hilsener fra Eders taknæmlige Peter

Oprettet: 12-04-2011 15:58:26 | Rettet: 04-03-2012 21:49:05