Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. juni 1918, Vauxcere

< Forrige Næste >
Vauxcere
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre !

Tak for Eders Pakker igår og Brevet. Det er da godt, I har fået Regn derhjemme. Er de Roer også kommen, som ikke blev omsået ?  Vil I snart til at begynde i Engene, eller er det for tidlig endnu, da det har været tørt så længe. Ja til Høet kommer jeg nok ikke hjem i år, men så kanske til Kornhøsten. Når orloven bliver sådan ved, som den har be­gyndt, går det storartet, så kommer vi alle på rad i en frem­tid. Og om der også går en ny Offensive løs, blir orloven ikke spærret siges der, men forhåbentlig behøver vi ikke at gøre den næste med. Der er også 100 af andre Div. som ikke har gjort noget med endnu.

Vi føler os helt vel her efter forholdene, bare vi kan have ro - ja det er det eneste, man kan ønske sig, så er man så godt tilpas. Vi har hver Eftermiddag fra 5-7 stor Concert ude i Skoven, det er herlig, det er snart som var man i Skibelund Krat. Ja det var alt i dag.

Mange kærlige Hilsener sender Eders taknæmlige

Peter

Oprettet: 12-04-2011 16:07:05 | Rettet: 04-03-2012 21:49:06