Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

18. juli 1918, Coulonges Cohan

< Forrige Næste >
Coulonges Cohan
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Alt vel, jeg er sund og rask, og har nu funden en lille "Kammer" hvor jeg bor helt alene. Mine Naboer er også fra Regt. Slaget er forbi, og det gik nok ikke, som det skulde, vi er jo kommen lidt over Marne, men ikke meget. Jeg har den første dag haft den Ære at se og gå over Marnefloden og Talen, som er så køn. Men nu har jeg ingen forlangen efter det mere. -

Vor Regt.kom. er også såret og en Lt. ved Staben, nu er de kom­men lidt tilbage igen, men ikke tilbage over floden endnu. Man ved ikke, hvad der er skyld i det; men i hver fald var der noget, som ikke var i orden. Ja det er nu den anden Regt.kom. efter Beerbohm. Han var alligevel den bedste. Konow og Feldv. ligger lidt længere fremme, jeg cykler hver dag derhen. Det er nogle grulige Koner dem i Skærbæk. Mon Mændene ved det ? Ellers lod de dem vel løbe - Ja hvad den Krig bringer med sig.

 Ja nu ikke mere i Aften, mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmlige

Peter

Oprettet: 12-04-2011 16:45:14 | Rettet: 04-03-2012 21:49:10