Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

18. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 Min Trinelil!

I Aften skal du have et lille Brev igen. Jeg har ellers ikke megen lyst til at skrive nu, da det lider mod orloven. I næste Måned om denne tid håber jeg at være hjemme hos Eder.-

Ellers er alt ved det gamle her, jeg sidder helt ene i Aften, men det er jeg nu ikke ked af - der er ellers nok der vil besøge mig. Men et har vi opdaget her, og for mange en megen slem opdagelse -at her er mange Lopper. Ja en 10 - 12 Mand lå ude i Nat, de kunde ikke holde det ud længere - så du kan vel få et lille begreb om, hvor slem det er. Og inde i en Stue sprang to op på Kogepotten i Middag, så det var da ikke helt kødløs. Jeg har det nu godt, de bider mig ikke.- de kan ikke tåle det d- Blod. Jeg kan sove for dem uden at vågne.

Du er bange for Vinteren, min Musse. Vinteren er der ikke endnu, der kan ske store ting, og nu vil vi se, når jeg kommer hjem. Ja hvor kunde det blive en herlig Vinter, hvis Freden kom, og Uffe boede på Ravnholt, og vi kunde besøge ham. For en Vinter kunde jeg nok finde mig til Ro der, men når først Våren kom med Spiren og Fuglesang, vilde det vist blive lidt snæver der. Men så finder vi nok noget andet. Ja, Gud ved, hvordan alt kommer til at se ud. Jeg skal også have skrevet til Uffe i aften, han har skændt på mig i dag, men det har jo været helt udmuligt at kunne skrive i den sidste tid.

Nu mange kærlige Hilsener - kys gir det ikke mere her - fra -til dig og lille Anna

fra din egen

Peter

På snarlig Gensyn håber -

Oprettet: 13-04-2011 11:27:48 | Rettet: 04-03-2012 21:49:13