Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Kortet i dag. Jeg kan nok se, at I har været bange for, at jeg skulde have været med imellem dem, de tog til fange, men Gud ske lov gik det bedre. Der blev jo mange af os imellem dem, men det har jo nu ikke skullet være sådan.

Ellers er alt ved det gamle her, vi har det rigtig godt, blot vi blir plaget med en mængde Lopper, 10 gange hellere Lus. Det er ikke en og to, men i 100-vis. Og det er en udmulighed at kunne sove for dem. Nu har jeg prøvet et nyt forsøg i dag. Det er, jeg har hængt alle dækker ud hele dagen, og mit Sengested har for at ikke blive for tør fået 5 Spande Vand, nu svømmer det alt, og nu kommer Dækkerne ind, og så kommer jeg. Så tror jeg nok, jeg bor som på en lille Ø, hvor Lopperne ikke kan svømme over. Når man om Natten kommer ud, er man aldrig alene. Der står altid en 4-5 Mand med omdrejet Skjorte og vifter efter at få lidt frisk Luft - det er et Theater - men morsomt er det ikke.

Ja ellers alt vel - hils min Trine og min lille Pige.

Mange -kærlige Hilsner sender Eders taknæmlige

Peter

Oprettet: 13-04-2011 11:32:36 | Rettet: 04-03-2012 21:49:14