Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Brev og Pakke i går. Og tak for Pengene, som I har sendt af til Konow. Jeg behøvede ellers ikke så mange. Ja nu er orloven også forbi for Konow. I aften rejser han fra Hamborg og er om 3-4 dage her. Det er en lang og kedsommelig Rejse. Det er ikke som sidste Aar - kun to dage. Jeg rejser vist sammen med en Hauptmann fra os, for at få en dag eller lidt mere, og for at komme vejen lettere over. Men jeg skal vist med ham helt hjem.

Det er nu ikke bestemt endnu, men jeg vilde nok have det i lave.

Ellers alt vel.

Mange kærlige Hilsner Eders taknæmlige

Peter

Oprettet: 13-04-2011 11:38:50 | Rettet: 04-03-2012 21:49:15