Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min kære Musse!

Du må undskylde, at jeg ikke skrev i går. Jeg vil straks sige dig grunden. I går formiddag, da jeg var efter Post, traf jeg Cedde Madsen, og han bød mig komme med i Theatret om Aftenen. Jeg tog så herfra på Cykle i går Aften Kl. 7, og da jeg kom til ham, havde han lavet Kartofler med Æg, som smagte udmærket. Så gik vi i Theatret. Det var helt storartet, det var natyrlig blot af vore Soldater, men bedre Kræfter. En spillede Rollen som Dame, så mange var i tvivl om, hvad det var. Der blev spillet en "Bryllupsrejse". En helt ung Pige gifter sig med en gammel Pro­fessor, og han varer hans unge Kone for, at nu har det været sådan i 25 Aar, og han ønskede, at alt blev, som det var. Men du kære, hun stillede hver Stol om, og han måtte føje sig i alt. Og til sidst fandt han, det var helt nett. Nu ja, jeg siger ikke mere, men jeg tænkte mig desto mere - og sagde til Madsen - Ja, ja og sådan vil det også gå os.

Ja og så den herlige tur hjem. Kl. var 12, ingen Mennesker på Vejen. Cyklen gled af alene ned i Maas-talen gennem den kønne Noddertraskov. Over floden som så stille vandrede sin vej videre, Men så kom de forbistrede Lopper og kunde ikke lade mig i fred. Tre gange måtte jeg op og ryste Skjorten af. Skal jeg tage en par med hjem ? -

Ja, ikke mere, mange kærlige Hilsner og Tanker til dig og lille Anna

fra din egen

Peter

På Gensyn -

Oprettet: 13-04-2011 11:36:54 | Rettet: 04-03-2012 21:49:14