Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Endelig er vi kommen ud af klemmen, vi sad ordentlig fast og troede at vi skulde feje Gader i Paris - Det var grunden til min lange tavshed. Jeg har i 8 dage ingen forbindelse haft med Posten, og vi fik heller ingen, men nu ligger vi langt bag fronten i ro - Trine kan vise Eder, hvor det er på mine Kort. Vi kom hertil i går Aften, og bliver her 3-4 Uger. Det er et Kvarter som i Saint du Nord. Konow og jeg har selv en Stue, der er helt nett. Vi har i de sidste 5 dage hver dag gjort en 18 - 20 Kilom.  Nu kender man snart Fran­krig bedre end sin egen Hjemegn. I dag for 4 År siden kom vi til­bage fra Kullabrük ved Lötzen, og gjorde os færdige til at rykke ud derfra, ja, hvor er de Aar bleven. Men Gud ske lov at man endnu er sund og rask og har det så godt. Hvor mange er ikke borte, og hvor mange er ikke bleven Krybler i de fire lange Aar. Jeg vilde skrive et langt Brev, men det blir for sent i dag, og i morgen skal jeg op kl. 5 og efter Post, så jeg skal tidlig op. I morgen får I mere.

Mange kærlige Hilsner og Tak for alle Breve og Pakker -

Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 13-04-2011 11:18:17 | Rettet: 04-03-2012 21:49:12