Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

9. august 1918, Romagne- dyn (Dun)‎

< Forrige Næste >
Romagne- dyn (Dun)‎
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for to Breve og 4 Pakker i dag. Der kom i tre dage ingen Post, men nu har vi jo fået alt på en gang.

Ellers er alt rigtig vel her. Hvad mig angår, har jeg ikke meget ro, men jeg har jo heller ikke stået det ud, som Komp. har gjort i Offensiven. Jeg tager herfra om Morgenen Kl. 7 - en herlig køre­tur, så kønt der er. Fuglene synger, og Duggen hænger i Græsset. Jeg har en temmelig lang køretur, omtrent 20 Kilom.  Er tilbage igen ved Middagstid, så har jeg at bestille til Kl. 3 med Posten, jeg har bragt, og så begynder det at komme med afgang igen til næste dag, og det går helt til Kl. 11 om aftenen (når de ellers ikke bliver hældt ud) -

I morgen tager Konow og Feldw. på orlov. Feldw. vil holde Krigs-bryllup, og så tager han Konow med, som jo også tilhører ham. Og når han kommer igen, kommer jeg. Jeg havde regnet med at komme til din Fødselsdag, men det blir der nok ikke noget af. Jeg kom­mer mellem 10 - 11. eller deromkring. Hvis der da ellers ikke kom­mer noget i Vejen.

Vil I ikke sende Konow en 50 Mark, jeg vil købe lidt Tobak og Ci­garer, hvis jeg kan, før jeg kommer. Og mine Penge rækker ikke dertil. I kan jo sende dem på Konows adr. Zollenspieker, og så tager han dem med.

Ja, jeg har ikke mere, jeg vil nu i Seng, jeg er så søvnig om Aftenen i denne tid. Mange kærlige Hilsner til Eder fra Eders taknæmlige Peter.

Forvar lidt røde grød til jeg kommer, lille Mor - Salattiden er jo forbi ?

God Nat -

Oprettet: 13-04-2011 11:20:18 | Rettet: 04-03-2012 21:49:12