Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

6. april 1911, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Måtte i Morgen kl. 6 forlade min lille hyggelige Stue og er nu kommen 20 Kilom. længre mod Nord og 15 Kilom. længere tilbage. Men det er kun for en eller to dage, så kommer vi helt tilbage.

Regt. tog afsted i går Aften; men jeg havde nu ingen lyst, jeg vilde hellere sove, hvor jeg var - hvad man har, har man dog. Og de vilde nødig af med mig, hvor jeg var, da de jo så tidlig fik deres Post. Så cyklede jeg min egen Vej efter Kortet i morgen. (36 Kilom.)  Og alt gik udmærket - blot jeg måtte lappe cykle to gange, men det hører jo med til for­nøjelsen. Så kom jeg hertil i middag. Og ligger nu hos Feldw. og Konow. Jeg vil ikke rette mig ind her - da det dog kun er for en dag eller to. Ellers er alt ved det gamle og alt ret vel.

Tak for Eders Brev i går. Jeg fik også Billederne fra Ellen -sammen med et langt Brev. Jeg er meget glad ved Billederne, det er jo gevaldig, som lille Musse er bleven stor -

Mange kærlige Hilsener og Tanker

Eders Taknæmlige

Peter

Oprettet: 06-04-2011 21:04:55 | Rettet: 05-07-2014 20:11:08