Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

6. februar 1912, Roager

< Forrige Næste >
Roager
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære Trine.

Ja du skal vel til Læsekursus i næste "Uge, gid j eg kunde have kommet med. Du kan do sende mig et lille Referat der­nedefra. Uffe var med mig helt inde ved Truls'es den Aften jeg var ude hos dig. Du kan tro vi fik nok talt. Han er for­færdelig ked af det, at det er gaaet over med han og Bodil. Jeg ved ikke, men jeg tror nok han skriver op til hende. Han sagde han ikke havde været glad siden. Og han vidste ikke hvad der var kommen i Vejen. Men om ogsaa det skulde blive godt igen, synes jeg ikke de kan andet end tænke paa det hver Gang de ses.

Ja nu er min Skjæbne  altsaa afgjort i de første to Aar. Jeg er dog glad ved at det ikke er s.aa langt borte. Men det vil jo blive en Forandring saadan paa en Gang at blive en bunden Mand. Aa nu maa du ikke forglemme at skrive til mig Trine, for jeg synes at jeg har en god Støtte i dig. Jeg ved du gaar derhjenme og sender mig daglig en Hilsen. Og om de aldrig tumler saa meget med os deroppe, er der dog en højere Magt, som de ikke kan trodse.

Har din Mor slet ikke sagt noget, siden jeg har været ude ? Skal du ikke snart til Vodder.

Nu ikke mere. Jeg sidder ved Vinduet og skriver, jeg ved ikke om du kan læse det. Bedre næste gang.

Med Hilsen  din Peter

Note

"min Skjæbne altsaa afgjort .." hentyder til to års tysk militærtjeneste.
Oprettet: 06-03-2011 12:19:55 | Rettet: 05-07-2014 20:11:10