Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

13. juli 1911, Øster Åbølling

< Forrige Næste >
Øster Åbølling
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære Trine!

Tak for Brevet. Ja du maa undskylde mig, fordi jeg narrede dig med Turen til Lundsmark; men Mor var syg, og Far var ikke hjemme, saa jeg kunde ikke saa godt komne hen. Ja det blev ikke til noget med Samtalen sidste Søndag, jeg turde ikke rigtig vove at give mig i Samtale med dig, for skulde der saa have været nogen paa Lur. Jeg har moret mig i den sidste Tid over Signe, hun ser altid saa forunderlig paa mig, veed hun noget ?  Det var en fin Maade, I fik Brevet til Roager paa, den var godt udregnet. Hvad mon Iver har tænkt, hvis han vidste, hvad han gik med. Skal I saa til Vodder paa Søndag ?  Uffe kommer vist herind om Eftermid­dagen, og saa tager vi med Toget til Frifeldt, kunde det ikke gaa ?

Du skrev, om det var før November jeg drog ud, det er det ikke. Jeg er forfærdelig ked af det her med Ungdomsforeningen for jeg kunde høre paa Uffe i Gaar Aftes, at han ogsaa var ved at tænke paa at gaa. af. Og saa tror de jo vist, at det er mig, der har sat ham det ind, og det er det paa ingen mulig Maade; men jeg tror ikke han regner det for meget, det er vist mest for - - -, han er med.

Du kan tro jeg manglede dig til Oplæsningen, jeg synes, at det er saa trist, naar det er Steder, hvor vi ellers plejer at være sammen, og saa du ikke er der; men det fik jo at hjælpe sig.

Nu vil jeg ikke mere, for Federen er forslidt, og jeg er søvnig. Jeg har tænkt paa Jer hele Aftenen derhenne i Lundsmark. Kommer du ikke snart ind at se til Maren Fog ? Med Kærlige Hilsener fra din egen Peter.

Kommer du til Møde paa Fredag ?  Jeg tror ikke jeg kommer, det er min Tur at blive hjemme. Husk paa det er paa Torsdag vi har Gymnastik. Nej nu skal du ikke have mere at vide denne Gang, kære Trine.

Oprettet: 06-03-2011 12:04:46 | Rettet: 05-07-2014 20:11:02