Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

1. november 1912, Øster Åbølling

< Forrige Næste >
Øster Åbølling
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Til min lille Kæreste

Du kunde næsten tro det var et Forlovelseskort, men saa havde du vel ogsaa været med i Spillet. Jeg havde glædet mig i mange Dage til at se dig i Skærbæk i Gaar. Men forgjæves. Uffe fortalte du havde det udregnet i syv laadne Hatte; men der var jo intet at gøre. Men nu vil jeg fortælle dig noget, vil du til Skærbæk paa Lørdag, vil jeg ogsaa. Jeg skal først til Birkelev med Kjesten, og saa tager jeg med 2½ Toget og hjem med 8 Toget. Var det ikke snildt, nu er du dog glad ved mig, for jeg har ikke det bitterste at komme derover efter. Nu for at faa at vide om du vil derover, kunde vi saa ikke mødes i Aften. Jeg skal ned til Skov for Far, saa jeg har udmærket Tid, og jeg kan godt gaa ud til Østergaarden, hvor jeg er Kl. 6. Kanske du ikke har meget Tid da det er l.Nov., men saa meget har du vel. Du skal jo dog ud at gaa lidt. Nu ikke mere for Kl. er 10 og jeg skal helt til Kirkeby blot for at faa det med Posten.

Med Hilsen og paa Gjensyn din Peter.

Oprettet: 06-03-2011 12:43:04 | Rettet: 05-07-2014 20:11:19