Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. november 1914, Lods

< Forrige Næste >
Lods
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Er sund og rask, skønt det er en streng tid. Jeg er endnu ikke bleven brevene løs, men jeg vil dog sende et lille kort i dag og fortælle Jer, at jeg foreløbig har fået en anden plads. Jeg er bleven forhøjet lidt i min stilling, jeg er nu ikke ved mit Battl. mere; men ved Brigaden som Ordonans. Det er meget bedre på den måde, at man ikke er i Ilden, eller ret­tere længere borte som før.

Jeg har blot at bringe meldinger fra Generalen til Reg. Men på en måde er det ikke så godt, da man ikke er så tæt ved køkkenet, men jeg er glad ved min nye stilling. I morgen ligger min komp. i stærk Ild, vi sidder i en varm Stue, og har sovet udmærket, Min adr. er som før.

Nu mange Hilsener fra eders Peter.

Vi er to Gefr. og 6 Underofficerer her.


 

Note

Poststempel: K.D. Feld Post Exped. 37- INF DIV 3/12
Oprettet: 10-03-2011 15:34:57 | Rettet: 05-07-2014 20:12:58