Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. december 1914, Dombrova

< Forrige Næste >
Dombrova
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Blot et lille kort, for at I kan se at jeg har det godt, og jeg ved at det glæder eder når I hører fra mig, og så nu i Julen for at I kan holde en glad Jul. Jeg har lige fået kaffe, og har nu været ovre ved en Feldvebel, som altid holder mine Postsager tilbage. Jeg fik tre Pakker med Cig. Tobak, Aal og Smør, så nu kan vi leve igen. I morgen er der lige kommen efterretning at Østerrigerne har taget 31000 tilfange, ellers ikke noget nyt.

Med Hilser: fra eders Peter.

 

Note

Postkort, som ikke pt. er kendt. An Jes Mæ r s k, Oster Ab1irig pr. Roagger Kr. Hadersleben S c h l e s v i g -H o 1 s t e in
Oprettet: 10-03-2011 19:41:10 | Rettet: 05-07-2014 20:13:06