Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

13. juli 1914, Arys (Orzysz)

< Forrige Næste >
Arys (Orzysz)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Jeg er nu kommen op og skal afsted til byen, jeg var lige henne på Skrivestuen, og da sagde Feldveblen, at jeg skulde skrive hjem, at I skulde skrive til Hauptmenden om udlov, for at få før udlov. Og han fortalte mig, hvorledes I skulde skrive.

Først skrive Herr Hauptmand Becker. Og så bede om at få mig på udlov fra omkring ved den 27 til den 10 da en karl var inde til øvelse, og der var ingen folk at få. Så skulde han nok gøre sit til at jeg kunde komme væk i denne måned. Du kan jo få Anders Thomsen til at skrive, men han skal også skrive dit navn under, da det ikke er forskriftsmæssig når en anden skriver. Adr. Hauptm. Becker

Løtzen

Ostpreussen

Med Hilsen fra Peter Men skriv snart

Oprettet: 06-03-2011 17:25:55 | Rettet: 05-07-2014 20:12:22