Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

11. august 1914, Bialla (piska)

< Forrige Næste >
Bialla (piska)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Jeg har endnu slet ingen breve fået hjemme fra i de sidste 10 dage; men de kommer vel engang, det er jo hovedsagen, at jeg kan få mine igennem, for det håber jeg da, at I får dem. Vi er endnu kommet lidt længere bort, de to komp. af os; men ellers er der ikke noget nyt. Jeg har et godt kvar­ter og er med 4 mand der. Jeg har slet ikke med komp. at gøre, så jeg er næsten helt fri mand. Og på Buroet er der heller ikke meget. Vil I ikke prøve, om vi kan få penge igen­nem. Jeg har nok endnu, men det er jo ikke godt at vide, hvor længe det tager. Men send en 10 mark i en Indskriverbrev og ikke andet, da det andet må vi ikke tage an. Ja 1ev nu vel og hils alle  derhjemme.

Med hilsen fra eders Peter

Byen her hedder Bialla.

Oprettet: 08-03-2011 14:41:19 | Rettet: 05-07-2014 20:12:30