Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

17. august 1914, Lissen (Suwalki)

< Forrige Næste >
Lissen (Suwalki)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Vor komp. ligger endnu her på Forpost, men kommer vist til­bage sidst i ugen til Bialla igen. Jeg er også kommen herud, men laver ingen ting, da jeg blot skal bringe Battl. Befalin­ger til Bialla til Kommandanten, og nu ligger vi her den tre­die dag, og der er endnu ingen meldinger kommen. Men ellers er det en kedsom gammel forarmet by, og hvor der er meget dårligere veje end til "Sandbjærg", og der er hverken Købmand eller bager.

I går var jeg med en anden cyklist blot for at få tiden til at gå, inde ved vor yderste Forpost (Dragoner). Da cyklene vi 11 kilom. uden at se så meget som et Hus eller Skur, og på hele Turen så vi en gammel mand, som fortalte, at alt var udbeboet. Så det var ikke meget fornøjelse. Ellers intet nyt. Lev vel og med Hilsen til Jer alle fra eders Peter.

NB.

Jeg har lige købt et halvt pund Smør ved en gammel kone, det er nu helt godt.

Oprettet: 08-03-2011 14:50:00 | Rettet: 05-07-2014 20:12:32