Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

9. juni 1915, Branusberg (Braniewo, Poland)

< Forrige Næste >
Branusberg (Braniewo, Poland)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære lille Trine!

Tak for brevet igår, og for den lille blomst med. Ja jeg har fået den. Jeg er nu opstået og drukken kaffe og vil nu skrive lidt til eder derhjemme. I dag ved jeg snart ikke hvor jeg skal gå hen, da Schwartz er på udlov, og andre har jeg ikke jeg har lyst til at komme sammen med. De andre enten er det den slags der helst vil sidde i en Restaurant eller lign. Schwartz og jeg kunde gå en hel Søndag og snakke og for­tælle hverandre om vor tid før Militæret. Drak os så en gang kaffe, læste Avisen, og gik så langsomt hver til sit. Nå jeg går nu op til 5. komp. og ser jeg om jeg der kan finde en at fordrive tiden med. Det er nu sådan et kønt vejr i dag, det hjælper jo. Ja nu kommer Skopnik jo snart igen, så hvis jeg må blive her lidt endnu, så er vi jo igen sammen. Du skrev om at I havde også fået Motor, det er ikke at mærke at det er krig derhjemme.

Ja jeg har heller ikke meget at fortælle, blot at jeg vilde gærne hjem til dig, ja for altid. Men vi må jo vænte. Og kan jo også sagtens blot man må få lov at komme sund og rask hjem som før.

Du forglemmer helt at sende mig Uffes adr.

Nu mange kærlige Hilsener fra din egen Peter.

 Stempel    S. B.

Inf. Regt. v. Hindenburg 37. Division

Oprettet: 15-03-2011 22:57:07 | Rettet: 05-07-2014 20:13:58