Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

17. oktober 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Trine!

Tak for dit Brev igår. I dag har jeg intet fået idag; men nu så har jeg det jo til gode imorgen. Jeg har det ellers rigtig godt, er sund og rask.

I morgen kommer Konov igen, idag sidder han jo i Toget og tænker over på alt hvad han har forbrudt da han har været hjemme.

I aften har jeg slet ikke noget at skrive om, da jeg nu for det første intet Brev har fået idag, og så er der en udro, at man slet ikke kan samle

Jeg fik idag et Brev fra Konov at han var ved at pakke Æbler ned til dem hjemme. Ja nu er hans orlov også forbi, og nu kan vi jo begynde at vænte på min igen. Nu ikke mere iaften.

d. 18. Efterm.

Nej igår aften blev det ikke til noget, nu vil jeg ende Brevet før Konov kommer, han er vel her om en Time. Tak for dine tre Breve idag, et sender jeg dig tilbage igen, med forespørgsel om du har overmalet ordet "Kys" med Blyant. Har du det ikke, så skal jeg nok vise kontrollen i Tønder, at vi ikke dertil har en kontrol. Husk nu og skriv det du, det er mig meget om at gøre. De har vel ikke andet at bestille end at lave de streger; men jeg har dem nu helt godt på kornet. Jo lille ven, det Billede fra Skærbæk er du rigtig god på, blot din kæreste dur slet ikke; men nu gør med dem hvad du vil, blot ikke det fra Dagligstuen. - "udha".

Jo du må godt sende en ansøgning angående om at få mig hjem, blot ½ halvt Aar, du er jo da slet ikke fordringsfuld, nej jeg kender dig jo nok. -

Jeg synes du har så meget angst for Engkjær, tror du han læser brevene ?  I dag har jeg fået et Kort fra Anders Enkjær, han er nu bleven Infanterist, han kan ikke forstå, at jeg har kunnet holde ud så længe, da han da synes det er ikke til at holde ud. -

Ja nu ikke mere iaften, mere imorgen.

Slutter med mange kærlige Hilsener og Kys fra din

egen Peter.

 

Oprettet: 27-03-2011 19:49:16 | Rettet: 05-07-2014 20:16:57