Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

3. februar 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære lille Trine!

Tak for dit brev idag. Jeg har det rigtig godt; men er nu ved at få rigtig udlovstanker. Det er sådan, at har man noget i sigt, vænter man på det, skønt det hvad man har tilgode er ikke borte. Hvornår jeg tager herfra ved jeg ikke rigtig, som jeg før har skrevet, kan vi ikke alle komme bort på engang, og Underoffi­ceren, som jeg er Stedfortræder for, kommer den 7-9. og da kan jeg kanske tage afsted den 10 - 11, men det kan også være, at jeg skal vænte til 28 - 30, da Adjudanten selv tager på udlov, og om de nu selv kan klare det på Buroet med alt det skriveri ved jeg ikke. Men du må ikke blive alt for udtålmodig, jeg skal nok komme. Nej det skal jo ikke lige være en Hemmelighed, at jeg kommer; men som jeg har skrevet kan der jo altid komme no­get i vejen. Men det håber vi ikke.

Du skrev at de havde fået en Søn og Datter i Hejsel, nå, så er jeg glad ved, at jeg ikke er P.J. Han får jo hverken ro dag eller nat, men dertil kan man vel også vænne sig.

Jo jeg skal nok få Thelegrammet tidlig nok afsted, sådan at du kan hænte mig i Tønder. Jeg vil, hvis det ellers går, rette det sådan ind, at jeg kan komme til Åbling med 4-Toget. Så kan du tage med Toget om morgenen til Tønder. Køreplan har jeg alle-rede, to så galt, en har jeg købt, da jeg nu var i Bromberg, og en havde jeg bestilt hos Peter Barsballe, som han har sendt mig. Nu ikke mere i aften.

Slutter med mange Hilsner fra din Peter.


 

 

 

 

Note

Signe Lycke Gad og Peter Jensen Gad (Trine Gads ældste bror) fik den 25. januar 1916 tvillingerne Anne Elisabeth Gad og Holger Lycke Gad.
Oprettet: 22-03-2011 16:56:23 | Rettet: 05-07-2014 20:15:29