Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. februar 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære   lille   Trine!

Jeg har desværre ingen breve fået fra dig i de sidste dage, da der har været en lille standsning i Posten.

Men det gør heller ikke noget, jeg kommer kanske hjem til dig i en nær fremtid. Du tænker kanske og han har skrevet han kom­mer og kommer, og jeg får endnu et brev efter den anden fra Borovikiski. Ja vær nu helt rolig, jeg tænker jeg tager herfra i overmorgen den 10; men så skal jeg jo først til Lyk og kan være hjemme den 14. Febr. Ja det er ikke helt let, når man har så mange Jern i ilden, først selv at komme afsted, og så at få ham med fra Heide. Men det gør jo meget, når man sidder ved Sta­ben. Nu er det blot, om den ny Adj. vil lade mig tage afsted, før de andre alle er her. Men jeg kommer så snart jeg kan, så er du vel tilfreds.

Ja nu vil jeg ikke mere, da jeg har slet ingen Lyst til at skri­ve i denne tid, hvor jeg skriver hele dagen.

Slutter med mange kærlige Hilsener og på gjensyn i Tønder

din Peter.

Oprettet: 22-03-2011 17:09:34 | Rettet: 05-07-2014 20:15:31