Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

23. marts 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Jeg vilde ellers slet ikke skrive i aften; men nu har jeg lige skreven til Fyn, så nu får I også en lille Hilsen. Og jeg siger tak for Brevpapiret og for Eggene i dag, de var alle hele, og vi har spist to af dem. Jeg har også fået Smør idag, så nu er vi kørende igen.

Det er sandt vil I ikke nok sende af det glatte Brev (papir] dette her er ikke så godt, når det bliver fugtig. I dag har vi en knagende vinter, og jeg gøs ved at komme ud i morgen, men først da jeg kom ud var det heller ikke så slemt. Konov er jo nu allerede to dage hjemme, ja tiden går alligevel hurtig, nu ikke mere i aften, alt vel, og jeg befinder mig rigtig godt efter udloven.

eders Peter.

Oprettet: 22-03-2011 17:49:15 | Rettet: 05-07-2014 20:15:43