Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

24. marts 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

                                                                                                                                P.M.

Kære Forældre!

Tak for pakken i dag med Honning.

Jeg har det rigtig godt, og jeg vilde ellers ikke skrive i aften, men jeg ved jo hvorledes Mor hun ser i Bladene, og det er jo lidt kritisk her i disse dage. Russerne har greben an både til højre og venstre for os; men vi har jo nu en udmærket Stilling, og vi ligger i ro, men kan nok høre Kanonernes torden. I dag havde jeg kort fra Konov, han var på vej til Berlin. Ja det var alligevel på tide, at vi kom på udlov, fra i dag af er udloven beskrænket til 1 %, og det er jo snart ingen ting. Jeg har lige været oppe i Officerskøkkenet og fået et stykke -- det smagte snart som hjemme. Underofficeren bød mig ind, han men­te, at han hellere måtte vænne mig ganske langsom af med Udlovsmaden.

Ja ellers alt rigtig godt. Mange kærlige Hilsener fra eders Peter

Oprettet: 22-03-2011 17:51:26 | Rettet: 05-07-2014 20:15:45