Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. juni 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min Trine!

Tak for dit Brev i dag, blot et par ord får du i aften. Jeg skal næmlig sige dig jeg er i dårligt Humør. Som du ved, har jeg skrevet til Laurids Lund om en Fodbold, det har natyrlig været for meget forlangt, og de er blot gået over til Åbling og sagt, ja Peter vilde gærne have en Fodbold, og netop der­for har jeg skrevet til ham, fordi jeg vidste, at de derhjemme havde ingen forstand på det, nu skriver de til Åbenrå og køber en hel ny Bold, og så galt kun en halv, og nu har de sendt den af til mig, ja hvad skal jeg eller vi med den, uden Slange. Nå ja, jeg skal jo ikke belaste Herr Lund med de ting mere. Og vi lader være med at tænke på Sporten.

 Ja det var det, jeg var ærgerlig over, le nu ikke alt for meget, du lille -  jeg har været ovre at besøge Niels Skau i aften og er lige kommen hjem, og så er nu kl. bleven 11, og du ved dog, jeg er altid søvnig om aftenen, så det blir kun kort.

Fra Uffe har jeg også fået et Brev samt Photographi til Hest. Ja du har ret, han er dog tykkere end jeg, du jeg har endnu taget en hel del af. Så du må ikke kalde mig den tykke mere. I morgen tænker jeg, at du får et Billede af vort Hus. Vi har fået Kort i dag, så nu skal jeg lave et par i morgen. Slutter nu med mange kærlige Hilsener fra din Peter.

Jeg er ikke gal i Hovedet, ihverfald ikke på dig. - -

 

 

Note

Photographi til Hest" Fotografiet forestiller Uffe Gad, Trine Gads næstældste bror. Påskrift på bagsiden: "Frankrig d. 6. Juni 1916". Brevet er ikke bevaret.
Oprettet: 24-03-2011 20:23:32 | Rettet: 05-07-2014 20:16:25