Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

28. august 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min egen Pige!

Tak for dit Brev i dag, jeg vilde ellers skælde lidt på Eder derhjemme; men det ligger nu ikke for mig, og så da jeg læste at du ikke var rigtig rask, og hjemme, ja min lille Mor har fødselsdag, som jeg nok ikke        hjem til, så på den måde fik jeg ingen plads for at skælde på; men lille kære Trine I må ikke være fordringsfuld, da vi må tage i betragt at jeg har en plads der er mere værd end penge - tænk derpå, det skrev jeg også hjem.

Og nu vil jeg ikke sige bestemt når jeg kommer; men jeg kommer i en nær fremtid, og bliv nu ikke udtålmodig lille du, og se nu til at du blir rask inden.

Jeg kan hilse dig fra Hans Nissen, jeg har fået Brev fra ham i dag, han ligger foran Verdun; men har det ellers rigtig godt, da han er Sanitæter.

Ja nu ikke mere, da jeg jo forhåbentlig snart kan fortælle dig det mundtlig.

Tak skal du have lille du, du vil altså ingen Kys give mig, vænt bare til jeg kommer, så kan vi jo tales ved. - (Jeg tror dog)

Nu God rolig Nat og på Gensyn i nær fremtid din egen Peter.

Oprettet: 27-03-2011 18:35:39 | Rettet: 05-07-2014 20:16:47