Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. august 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Trine!

Ja du er jo nu ikke rigtig ved Humøret ved jeg; men det er nu lige meget, jeg skal nok få dig god igen, når jeg selv kommer, især i de sidste dage, da vil du være glad ved at jeg blev så længe borte. Nå ja jeg håber at dette er det næstsidste Brev, jeg vil sende dig et Kort dagen før jeg rejser herfra og en lille meddelelse -

Ellers er alt ved det gamle, i aften er der bleven nedskudt en russisk Flyver af vort Artilleri. Den kom først hen over os i en højde af 3 Kilom. og beskød os med Maskingevær; men uden Resultat, og da den så vendte tilbage, blev den nedskudt af det Batteri, hvor Petersen er ved. Ja nu ikke mere i aften.

Slutter med mange kærlige Hilsener fra din egen

                                                                                                                                            Peter                                                                                                                                                                 der snart kommer hjem til dig.

Har du fået Konow Kort.

Oprettet: 27-03-2011 18:37:57 | Rettet: 05-07-2014 20:16:48