Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

18. januar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min Egen lille Pige.'

Har ellers intet Brev fået idag, og jeg ved ikke om du har det lange Brev fordøjet; men alligevel vil jeg sende digenlille Hilsen. Jeg har det rigtig godt, nu har vi det helt hyggeligt indrettet igen, og nu er alt snart i de gamle gænge igen.

I går har jeg skrevet hjem at de skulde besørge en Rejsetil-ladelsesbevis for mig, da det så vist kan lade sig gøre at komme hjem på orlov; men ikke endnu da, nej i Febr. eller Marts, før kommer jeg ikke. Forstår du. -

Nu er jeg kommen i tanker om, at det kanske er bedre at jeg selv i en Militærisk tone beder den høje Herr Amtsforstander om det. Jeg skal nok lægge ham Sagerne klar - ja jeg mener ikke just, at jeg har en lille kæreste og lign. - Ja det er jo helt morsomt at komme hjem på orlov; men det er jo kun så kort; men nu, efter denne tid håber vi på en anden. En tid hvor vi ikke behøver at spørge om orlov. Du mente at du vilde længes efter mig, om jeg også kun var en halv dag borte - ja du er nu en hel fordringsfuld lille kæreste. Men det var dog bedre end til den anden side, ja jeg skal nok komme hjem til dig, og ikke blive alt for længe borte ad gangen. Jeg tænker slet ikke, jeg kan komme bort fra dig, du vil vel holde mig fast, jeg kender dig jo; men så vil jeg narre dig - må jeg det ? - Nå vi skal nok komme om ved det - tror du ikke ?

Kan du huske da jeg var hjemme og jeg kom ud om Aftenen, da var det altid din skyld, at jeg kom så sildig hjem, og at J.M. Hestefolk rykkede sildig ud på Marken. Nå ja jeg kan jo tage en lille stykke af skylden - du det meste - Ja nu vil jeg slutte for i Aften - Konov mener at du ikke er færdig med det lange Brev endnu.

Slutter så med mange kærlige Hilsner og Kys fra

din egen Peter

Oprettet: 31-03-2011 17:25:21 | Rettet: 05-07-2014 20:17:34