Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. januar 1917, isenheim

< Forrige Næste >
isenheim
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

    God dag igen! Ja det er en lille spring nu fra den 4. af; men jeg har ingen lejlighed haft til at få Brevet afsted. Vi kom den 5. Jan. til Ensisheim, havde helt gode Kvarterer - det sørger vor Feldvebel altid for - for os vi hører til Byro-Per-sonalet. Men den 7. kom vi allerede hertil Isenheim igen, i vore gamle Kvarterer. Grunden ved vi her ikke. Og her blir vi heller ikke længe, kanske imorgen går det videre. Hvorhen ved vi ikke. I dag har jeg gjort en lille tur på Cykle på 54 Kilom. Nu skal I høre Byerne. Isenheim - Ungersheim - Rødersheim -Ensisheim - Wittenheim - Rødhifheim - KingerBheim - Weilheim -Mulhausen tilbage over Pulversheim Schonheim - Bollweiler -Isenheim. Det er altid med heim her, som det i Rusland var med ski. Ja de spiller med os her i Westen; men vi holder nok ud på de Veje, det er jo kun det halve, som vi har prøvet i Rus­land .

Ja det blir snart en hel dagbog I får her på engang; men jeg har ingen lejlighed haft til at få Brevet afsted; men så får I det alt på engang. Ja ellers er alt vel. Jeg sidder helt alene. Konov sover, og de andre er i Soldaterhjemmet. Jeg har lige lavet et stykke Brød tilrette til i morgen på vejen efter Post. Og nu går jeg også til ro.

God nat Eders Peter.

Oprettet: 31-03-2011 16:33:43 | Rettet: 05-07-2014 20:17:25