Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

4. oktober 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 Min egen Trineli!

Tak for dit Brev igår, og for Pakke.n med Tvebakker. Det er en "grov" lille Kone jeg har, enten er hun i Byen eller hun har fremmede, og hendes Mand skal holde det hele gående -jeg mener Brevskrivningen - Ja nu kommer jeg forhåbentlig snart, så vil jeg se hvordan Sagerne står. Du Musse du skri­ver om Sko, dem kan jeg ikke få her, havde det været et par Inf. Støvler; men Damestøvler kan man ikke købe. Du skrev og­så om Pærer, at de var kommen an, er det i den store Kiste, eller var det en af de store Pakker ?  Dem i Kisten kan jeg snart ikke tro er rådne. Og så var der dog også en Kiste med Æbler med; men det kommer vel altsammen. Ellers kommer jeg jo snart selv bagefter nu, så skal jeg nok tage alt med, hvad der er her, og undervejs. Du skriver om når jeg kommer, ja min Musse, så snart jeg kan. Jeg glæder mig også til at komme hjem til dig, og så i mit eget Hjem, denne gang. Jeg kan sommetider slet ikke forstå det, at det er sådan. Du skrev, du mente da du var hjemme, at du ikke vilde få meget at bestille, når du kom derind, og nu har du så meget at bestille. Du kan vel nok huske, hvad din Peter har sagt dig så tit. - Nå det gør du forhåbentlig også. Du jeg har ikke rigtig noget at skrive om i denne tid, da jeg ved eller håber, at jeg snart må komme hjem til dig.

Slutter så i Aften med mange kærlige Hilsner og Tanker fra

din egen kære Peter.

 

Oprettet: 04-04-2011 16:35:38 | Rettet: 05-07-2014 20:19:34