Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. oktober 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Brevet og for pakkerne idag med Honning og Kage. Honningen er udmærket. Jeg skal nok se, om jeg kan få et par mere af de Brystnåle. Jeg havde ikke tænkt, at I havde været så glade ved dem. Nu er de ikke så let at få. Alt er ved det gamle her, idag har vi da fået lidt Efter­årsvejr, ellers har vi haft en hede her hver dag som hjemme hos os i Juni. Vi har ikke haft Regn over 4 Uger. I dag kunde man også straks mærke det på vor Avissalg, vi har på grund af Regnvejret solgt 100 mindre. Men nu man må ikke lade Hovedet hænge for det, det skal nok komme igen. Ja ikke mere i Aften, da jeg skal ned til Henningsen.

Mange kærlige Hilsner og på snarlig gensyn håber 

Eders taknæmlige Peter

 

Oprettet: 04-04-2011 16:39:29 | Rettet: 05-07-2014 20:19:35