Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

9. oktober 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Blot en lille Morgen Hilsen, jeg fik ikke skrevet igår Aften, da jeg var ved et Batl, og vi havde en Regn og Storm, som endnu varer ved. Så fik jeg igår et Brev fra den gamle, at jeg skulde hilse mine kære derhjemme og sige, at nu kom han snart, og så kom jeg igen hjem for et par dage. Og så spurgte han, om jeg mente, jeg kunde bringe ham helt til Bromberg igen, da nu var både han og hans Kone udhungret. Så spørger han, om min kære Mor har mere af den gode Pølse, som jeg sidst havde med. Så nu ved I besked. Vi vænter ham den 15 - 17. Ellers alt vel, ikke meget tid. Mange kærlige Hilsner Eders

taknæmlige Peter

Lærret tænker jeg nok jeg får lidt af.

Oprettet: 04-04-2011 16:45:36 | Rettet: 05-07-2014 20:19:37