Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

4. november 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Nord for Crepy.

Kære Forældre!

Tak for Eders Brev igår og for Pakken idag med Smør. Vi er nu i vor ny Kvarter, og det er ikke som i vort gamle Kvarter. For at give et lille Eks. derpå vil jeg sige oppe på vor Køkkenloft; men nu vi er godt tilfredse dermed. Og så ligger jeg ikke sammen med Feldv. og Konov, jeg har hele Posten her og ligger sammen med 4 Underoffz.  Men nu her bliver vi vel heller ikke længe, der blir talt om, at vi kommer i Heeres Res.Den gamle ligger helt fremme. Jeg har ikke talt ham endnu, og han har sagt, at jeg skulde ikke komme derhen, da han også snart kom tilbage. Nu er det ellers ikke så slemt her. Så spørger du om det fra Hamborg, nej jeg fik ikke tid til at komme derned, men jeg har sendt Pengene af i et Pengebrev, og det må snart komme an. Så har jeg også haft Garnet ude efter Sukker, som Far og jeg talte om. Hauptm. er for tiden på orlov; men en anden har jeg som vil afgive 20 - 30 p for Fl.          efter 8,25 M. og Sukkeret efter 1,00 M.  Men derom nærmere siden. Vor Forretning har Henningsen måttet indstille i de dage, og det har ikke givet noget i den tid; men heller ikke taget noget. Og fra i morgen af skal det gå løs med ny organisation.

Her er så mange Tropper, og det er om at få det ret lavet; men nu har vi plads til 1000, så nu vænter vi blot på dem, at vi kan begynde på en ny Serie. I må undskylde i Aften, det er alt ikke ret indrettet endnu; men så imorgen mere. Alt ellers vel.

Mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmligePeter

      

Oprettet: 04-04-2011 18:50:54 | Rettet: 05-07-2014 20:19:46