Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

25. november 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 Min kære Musse!

Tak for din Kage, den er udmærket, for dine to Breve og for de to første Aviser, som nu er nået hertil fra den 17. Nov. De andre kommer vel ikke. Du mener jeg kan godt komme nu, nu vil du blive hjemme; men i det samme siger du, nu jeg skal blot til Ravnhold i dag - ja lille du, rejs du blot så meget du kan holde af, og arbejd ikke for meget, nu har du det da ikke behov.

Så vil jeg allerførst svare alle de spørgsmål, du stiller, da du lægger mig det ekstra på sinde, ikke at glemme det. Flæsket behøver just ikke at være røget. Tør heller ikke afsendes, før jeg har Sukkeret sendt af herfra, og før jeg skriver, at de skal sende det. Jeg vil prøve, om det går lige så godt med Sm. men hvad for en Pris ?  Der behøves

ikke at sendes p for p . Det skal jeg nok ordne, at I får en 10 - 15 p S. for en 5 - 7 p Fl. mod 75 - 8,25 M.  Nu er det vel nok.

Det er en Storm i Aften, og det er en kuld heroppe på Stuen eller Loftet; men så under Dækkerne. Jeg vilde også skrive hjem i Aften; men det er for kold, hils og sig, at de - du natyrlig også - får et i morgen. Ellers er alt vel her. Det er vist de pakker med Lærred, der er kommen an, tænker jeg.

Ikke mere i Aften, slutter med mange kærlige Hilsner og Kys

fra din egen Peter.

Oprettet: 04-04-2011 20:06:36 | Rettet: 05-07-2014 20:19:56