Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

19. december 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Blot en lille Hilsen i Aften, jeg har så meget at bestille i denne tid med Posten nu til Jul. Og det blir altid sent om Aftenen, før man får alle tre Batl. ekspederet. Den anden Jan. flytter vi nok over til Louce le Cerny, kan I finde det på Kortet, tæt ved Cessieres, om det blir bedre, det er et spørgsmål, kanske vi også kommer helt ud til Jan, og lidt i ro; men det er ikke bestemt endnu. Ellers alt ved det gamle, mere i morgen,

Slutter med mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmlige

Peter.

Har du husket min "Sjal" lille Mor, vil du ellers ikke nok når du får tid.sende den.

Oprettet: 04-04-2011 21:07:02 | Rettet: 05-07-2014 20:20:16