Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

22. december 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Brevet igår, jeg fik ikke tid til at skrive igår aften, da vor Postauto var kørt fast og kom først i nat, og så blev det for sent.

Ellers er alt ved det gamle her, men nu skal vi snart for­lade vor Loft, som vi slet ikke er så ked af. Vi kommer ud af denne stilling omkring ved II Juledag, (ja det er Jul) og så kommer vi en 30. Kilom. tilbage i ro, hvor længe ved vi ikke.

Idag er der her i byen landet en fransk Flyver en Hauptmand, han blev beskudt fra alle sider; men det var ikke, fordi han var nødt til det, men han har vist også tænkt, nu kan det være nok, og nu er det snart Jul.

I morgen tidlig tager jeg efter de sidste store Julepakker, jeg håber også, at min er der imellem. Af de små har jeg ikke fået ret mange endnu, kun to, men de skal nok komme til Juleaften, der blir altid holdt en hel del tilbage til de sidste dage før Jul.

Ja jeg har ikke mere i aften, mere når jeg har tid  Juleaften.

Mange kærlige Hilsener    fra Eders taknæmlige Peter

Oprettet: 04-04-2011 21:16:57 | Rettet: 05-07-2014 20:20:22