Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

27. december 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Blot en lille Hilsen idag, jeg er ved at samle mine sager sammen, da jeg i overmorgen flytter i mit ny Kvarter, som er i "Grandlup". I kan vist nok finde det lidt til Nordøst for der, hvor vi nu ligger. Men der blir vi nok ikke længe, så blir vi forladet og kommer i Vinterro i Belgien - siges der. Og der skal vi blive til Marts måned, det var jo ikke så ringe. Ja nu har de Tropper nok, så de nok kan lade de Div. få lidt ro, som har været så hårdt med. Så begynder orloven for os forhåbentlig igen. Den gamle mente, vi vilde vel ikke mere se fronten så, når vi kom derhen til Marts måned.

Tak for en pakke igen idag, jeg tænker nok, at de nok skal komme nu. I morgen tidlig vil jeg en lille tur til Banen og se, om mine pakker ikke skulde være der. Det er ikke helt godt med Valter i de dage, da vor forretning står så stille; men vi må ikke forglemme, at det er gået glimrende hidindtil. Og det kommer jo også nok igen.

Sender et lille Billede af vort Julebord, det ser dog helt godt ud. Det hvide Dug er det lærred, jeg har sendt hjem. -Nu mange kærlige Hilsener fra. Eders taknæmlige Peter.

Har sendt to pakker med Tobak til dig Far.

 

Oprettet: 04-04-2011 21:22:08 | Rettet: 05-07-2014 20:20:26