Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

15. februar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Blot en lille Hilsen i dag; da jeg ingen Post har fået i to dage nu, må det jo komme den tredie. Og så vil jeg skrive et Brev imorgen Aften.

Vi har det ellers rigtig godt, er sunde og raske. Nu er det igen bleven rigtig Vinter. Dagene længes, men Vinteren strenges; men vi må jo ikke klage. Har også fået et Brev fra Søren Møller idag; han er nu borte fra M. og nu siden de nye Adr. er kommen kan man jo ikke se, hvor de er mere. Og skrive det må man jo ikke. Det var da godt, jeg vilde ellers have besøgt ham igen, at jeg ikke tog derop. Ja der blir smidt rundt med Tropperne, så man blir ikke klog på det, jeg tænker også, vi har været den længste tid her; man ved jo ikke - -

Hvis ellers alt går som hidindtil, tænker jeg, jeg kommer på en lille Rejse ned til S.grænsen. Det skal man have lov til fra Div, og igår kom Majoren og gav mig sådan en Aus-weiss, som vi kalder det. Han har også en, så jeg tænker det er tilrettelagt - først med ham derned og gøre en lille indkøb, og så til Bromberg, men det nok ikke helt sikkert, at orloven kommer til at gå fra den 19. af. Ja, her er alt lige så udsikkert som sidste tid i Rusland; men nu vi er vant og tilfreds med alt - eller rettere må være det. Ja nu ikke mere idag, slutter med mange kærlige Hilsener til Eder alle fra Eders

Peter.

Oprettet: 02-04-2011 17:28:40 | Rettet: 05-07-2014 20:17:55