Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. februar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders lille Brev igår, ja det er jo en kludder med Posten i denne tid; men nu det må vel blive bedre. Jeg har nu snart heller ingen tid til at skrive i disse dage. Fra om Morgenen kl. 4 til Aftenen 11 går det løs. Jeg er hver dag i Müllhausen efter forskellige ting, og imorgen igen. I går aften da vi kom til vor endestation igen, da stod alle orlover på Banegården og var jublende glade, og lige i dette moment kom der Thelegram, at orloven igen var spær­ret. Så det var en kedelig Meddelelse; men her må man føje sig i alt.

  Ja ellers har jeg det rigtig godt og alt er ved det gamle. Jeg vil blot sende en lille Hilsen i Aften, da det kan komme med bort i Aften. Jeg har heller ingen rigtig lyst til at skrive, når man ingen Post får; men vi vil håbe, at det blir bedre.

Mange kærlige Hilsner sender Eders Peter.

 

                                          

Oprettet: 02-04-2011 17:36:19 | Rettet: 05-07-2014 20:17:56