Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. februar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Pakke idag, jeg har nu i tro dage intet Brev fået; men det kan jo også ligge ved Posten. Jeg har det ellers helt godt, nu er Vinteren da ikke så streng mere. I går aften var jeg med den gamle i Stillingen, og jeg skulde hilse mangen gang og sige tak for alt, hvad I sendte. Nå vi var her igen kl. 1 om Natten, så det var ikke så slemt, I dag har han ikke været godt oplagt, alle Offz. har fået på Hovedet, det var ikke godt at komme i nærhed af ham; men vi kender ham jo, vi bryder os ikke meget om det.

I går gik rygterne her, at Amerika havde erklæret os Krigen; men det passer nok ikke. Det er jo også nok endda; men det kommer sig jo ikke så nøje med en par mere eller mindre. Ja jeg vil vænte med at skrive til i morgen, da får jeg vist Brev.

Slutter så med mange kærlige Hilsner til Eder fra  Peter

Eders Peter.

Oprettet: 02-04-2011 16:57:21 | Rettet: 05-07-2014 20:17:47