Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

17. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 Min lille kære Trinelil!

Tak for dine to Breve idag, et hjemmefra og et fra Schwerin. Ja det er gået dig som mig, jeg har også gået i drømme siden. I Bromberg var jeg ikke rigtig klar i Hovedet, skønt jeg el­lers sagde mig selv, da jeg tog ind til Bromberg. Så nu er det grybleri nok, nu må du ikke tænke mere på din orlov, før du er ude af Bromberg igen. Men ak, der kom af og til en lille Piges ansigt, som sagde, "giv mig et Kys". Om Aftenen sad jeg inde i et lille Cafe og vilde have et Kop Kaffe; da kom jeg til at tænke på, hvorledes vi Kaffe drak i Tønder -og jeg måtte lee, og dermed var jeg igen på orlov. Så her­nede, den første dag, da jeg skulde efter Post, da har jeg også forglemt halvdelen, nu det var jo ikke så slemt; men Konov mente, at jeg var endnu i Roagger - kan gærne være. Men nu må du ikke tro, at jeg går og er ked af alt, nej tværtimod, jeg er så glad, da du var så glad denne gang da jeg var hjemme.

I har nok ikke haft meget tid i Tønder - til at handle i. Mor skrev i dag, og jeg tror nok at det var meningen, at du skulde have haft din velfortjente Løn for de dage, du var inde. Men det kommer vel en anden gang så, ellers kom­mer det da, når jeg kommer hjem. -

Ja var det blot så vidt, du det er egentlig en sær kæreste du har, alle andre giver deres kærester Guld og Edelstene, og jeg har slet ikke givet dig noget, synes du ikke også ? Nu jeg skal jo se om jeg kan gøre det godt igen, når jeg kommer hjem til dig.

Du jeg har virkelig ikke noget at skrive om endnu, hvorledes kan det være ? nå det kommer vel igen. Slutter med mange kærlige Hilsener og Kys  din Peter.

 

 

 

Oprettet: 02-04-2011 17:50:34 | Rettet: 05-07-2014 20:18:01