Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

22. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

                     Min lille søde Trinelil!

Tak for dit Brev igår. Jeg var ikke hjemme, jeg var i Mülhausen efter forskellige ting, og så lå det til mig, da jeg kom hjem. Jeg har det ellers rigtig godt, vi er alle sunde og raske og ved godt mod. Vi har nu fået lidt Vinter igen; men det er blot om natten, om dagen har vi det herligste Forårsvejr. Ja rigtig et Vejr at gå en lille spadseretur i, og det er sandt, du vil jo også nok, om der ligger lidt Sne og er 20  Frost. - - blot jeg skal med, nej du, den går jeg ikke med på, så hellere vil jeg sidde i Sofaen om Middagen og holde lidt Snak.

Ja jeg tænkte også på det i Bromberg, havde du da bare været med i Theatret, alle sad der med deres Kone, kæreste og hvad det nu alt var; men nu jeg tænkte, du har jo lige været hjemme, og du må også være tilfreds, og jeg var så glad.

Ja jeg kan nok huske den dag vi var til Theater i Ribe; men jeg vil just ikke prale af denne plads vi havde, så vil jeg snart hellere vænte engang. Ja du, når jeg kommer hjem, vil vi i Teater, ja da vil vi så meget, ikke lille ven. Å, ja det skal blive herligt alt, blot den tid snart kommer.

Konov siger oft, at han nu aldrig vil gifte sig. Du, han har så meget som ligner dig. Han ser også så broget oft på så mange ting, og så kommer han ligesom du og snakker om det, og så hjælper det altid. Og han finder vel også nok en lille Pige igen, der passer til ham.

Ja lille du, det er endnu Morgen, og jeg har meget at be­stille i Formiddag, så du må ikke have hele Formiddagen - eller tænker du ja ?

Nej hold nu, mange kærlige Hilsener med tilbehør fra din egen kære Peter.

Oprettet: 02-04-2011 19:29:35 | Rettet: 05-07-2014 20:18:03