Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

23. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille kære Pige.'

Vil i Aften sende dig en lille Hilsen, jeg har ellers ikke meget at skrive om; men nu, du skal da have en lille Hil­sen.  Jeg havde tænkt jeg havde fået Brev fra dig idag; men så var der slet ingen Hamborger Post. Vi har det ellers rig­tig godt. i Aften har jeg været i Kino som Kasserer, da Kinografejeren er bleven syg, og så måtte jeg derhen, da det er lige herved. Det er sådan en lille afveksling, når man ser Billeder, som man ikke ser her til hver dag. Så kom jeg hjem, og nu ligger der en af Tjænerne i Sengen og spiller på Mundharpe "Wenn die Liebe nicht ware"  kan du huske, jeg sang den. - -

Så du kan nok forstå, at det ikke er let at skrive, du kan jo heller ikke godt, når der sidder en og snakker - eller der står en bagved og ser til.

Du lille kære Musse, jeg længes sådan efter dig, blot når jeg tænker på de par dage jeg var hjemme, og når jeg var borte et par timer og var på hjemvejen. Da kom tanken; men du, min Trinelil er jo der, da var det som havde jeg ild under Fødderne, og så gik det. Å du det må blive herligt, når vi må være sammen hver dag. Jeg skal nok skynde mig at komme hjem til min lille Pige. Ja det er nu ingen Brev i Aften, det er blot en lille særlig Hilsen, imorgen får du dit rette Brev. Så mange kærlige Hilsener og mange Kys fra din

egen Peter.

Oprettet: 02-04-2011 19:31:51 | Rettet: 05-07-2014 20:18:03