Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

25. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære lille Trine!

Har endnu ingen Brev fået fra dig idag; men vil alligevel sende dig en lille Søndagshilsen. Ja det er Søndag idag; men man mærker ikke meget til det. Og idag har det ellers været så roligt, at man godt kunde holde Søndag. Jo jeg har også mærket det, hver Søndag spiser jeg til Middag der, hvor jeg hænter Post, og det er den eneste Søndagsfornøjelse man har, også dermed må man være tilfreds og er det også.

Jeg har vist fortalt, at vi har en hel del Sne hernede, i Eftermiddag var det et herligt Vejr, og så fik vi lyst til at løbe på Ski, vi var en 10 mand, og her er det meget mere sjov som i Rusland, her er alle de høje Bjærge. Og du kan tro, det går flot ned af dem. Konov og en Underoffz faldt, de løb sammen og kunde ikke komme fra hinanden igen Jeg troede de havde brækket både Arme og Ben; men så galt gik det nu ikke. Konov kan bare ikke bøje Nakken og røre den ene Arm, så du synes kanske, det er galt nok. Men mor­somt er det dog. Jeg tror nok jeg kunde blive en hel Mester i det, når jeg øvede hver dag. Mange de kan slet ikke komme af Pletten.

Ellers er der ikke noget særlig at melde om hernede fra. Og når jeg ikke får Breve fra dig et par dage, er det, som man ikke har noget at skrive om. Og man tænker altid, nu i morgen må det dog komme, vænt så sålænge med at skrive et rigtig Brev. Ja lille Musse, jeg ved jo, at det ikke er din Skyld, det er Posten. Nu imorgen håber jeg, så kommer det, og så får du et Brev, et langt ikke ? Ja så slutter jeg i Aften med mange kærlige Hilsener og lange og mange Søndagskys fra din egen Peter. 

Oprettet: 02-04-2011 19:36:38 | Rettet: 05-07-2014 20:18:05