Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Tak for Eders to Breve idag fra 19-21.3. Og I har endnu ingen Post fra mig hernede fra, ja hele Postvæsnet er nu i uorden, siden der er bleven taget så mange Post­toge bort. Nå nu må I da have fået en hel del. Jeg har jo ikke skrevet meget i hver Brev, men i hverfald dog hveranden og tredie dag som altid lidt. Jeg har det ellers rigtig godt, er sund og rask. Og er nu lige i de gamle gænge igen, så går det også løs igen et par dage. I mor­gen skal jeg vist på en tur til München - Frankfurt a/M. og Glatbach, jeg har først hørt det i Aften, så jeg ved slet ikke noget bestemt endnu. Men det er jo altid sådan her hos os, vi får først besked i sidste Moment. Jeg skal vistnok efter nye Films til Kinografen, og i Frankfurt ef­ter Bøger for en Præst ved Div. Ja jeg rejser i alle Bran­cher. - Jeg er nu ikke meget for den Rejse, da det hverken giver forplejningspenge eller Drikkepenge. (Det er ikke til Stendal. - ) Her får man to Komisbrød i Lommen, og vær så god, nå jeg fik jo en pakke i går med Sylt, så det går nok. Man må jo være glad, at man har det, som man har det. Nu har de fået fat på mig ved Div, så nu kan man have sjov nok. Der var en General her igår, og han har (fortalte en Ordn.) klaget sig til Majoren over, at han ikke vidste, hvorledes han skulde få det besørget Aa, har den gamle sagt, jeg vil give Herr Generalen en Mand, som kan besørge det. Det er det samme, hvad det er, han er pålidelig og skal nok besørge det. Straks måtte jeg nu i Eftermiddag til ham, og han fortalte mig op ad Vægge ned ad Døre, så jeg ved snart ikke selv, hvad det var. Nå, sagde han, mener du så du kan det. Så nu skal vi se, hvad det blir til. Jeg tænkte han havde givet mig en 10 M, men det har han vel forglemt. -

Ja jeg skal jo nok skrive fra Rejsen, de Breve får I kan­ske før end dette. På Lørdag er jeg forhåbentlig her igen, Ja det var alt for i Aften, jeg skal have mine Sager i orden, i så fald jeg skal afsted i Nat. Så nu mange kærlige Hilsener

fra Eders Peter.

Oprettet: 02-04-2011 19:41:09 | Rettet: 05-07-2014 20:18:06