Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

23. april 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

              Kære Forældre!

Ja det er April og så galt Mandag Morgen, da har man jo ellers travlt hjemme - nu i Forårsarbejdet; men her er alt det samme Søndag - Søgn. Og tro mig om man også skulde arbejde som en Hest fra Morgen til Aften, vilde vi hellere bytte.

Tak for Pakken igår lille Mor, med Indholdet - det var vel for Osten, hvis du ellers har fået den. Jeg skal se, om jeg kan få en til, eller regner du ikke på det. Så skal jeg hilse mangen gang fra den gamle. Han kom igår træt og ærgerlig hjem fra Stillingen, hans folk skal arbejde for meget. Så havde jeg et Brev til ham, og da jeg lige var gået fra ham, og han havde Brevet læst, måtte jeg ned til ham igen. Og som et lille Barn, så glad var han. Jeg skul­de hilse mangen gang. Men han mente, om det da ikke blev for meget uden at betale, han vilde da gærne betale. Ja, sagde han, hvad blev der blot af min Ilse, når ikke dine kære Forældre havde været sådanne gode folk. Han rejser den 30. til det store Hovedkvarter til Besøg hos Hindenburg. Når der ellers ikke kommer noget i vejen. Ja jeg må afbryde her, jeg skal efter Post, mere i Aften.

Mange kærlige Hilsner sender Eders Peter

 

Oprettet: 02-04-2011 20:20:09 | Rettet: 05-07-2014 20:18:20