Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

23. april 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for pakken i dag med Sylt. Jeg lovede jo at skrive videre i Formiddag, da jeg ikke blev færdig. Nu er vi nået til Aften igen; men intet nyt. Det er igen kold i Aften, og det er længe ikke Sommer, men her oppe i Bjærgene er det jo nu også mere kold som nede i Dalene. Den gamle er i Mühlhausen i dag, så Musene har spillet på Bordet i Eftermiddag. Han kommer igen i Aften, da vil han have en Fahrplan udarbejdet til Hovedkvarteret, på hans Skrivebord. Og den måtte jeg stille ud, og det er ikke helt let, da jeg knap ved hvor det ligger. Men nu, man må lære alt, hvad der blir forlangt.

Så har jeg idag fået prøve af Silken, som jeg sender min Trine. Jeg har jo ikke meget indblik i de Sager; men jeg har nu taget blåt, og den war også til middel pris 8,40 M. og 4 Meter giver 33,6O. Men da jeg har besørget denne Kone noget, får jeg det for 30 Mark. Og nu rejser Carl Clasen fra Marne over S. ... hvor Fabriken er, og så betaler han det, og så vil jeg sende ham pengene derhen. Adr. følger med. Ja nu har jeg det ordnet. Det er lidt adspredelse, når man har noget privat at arbejde med. Så lille Far, du er vel så god at betale min Kærestesfødselsdagsgave; jeg skal nok betale det altsammen efter Krigen, eller gengælde det altsammen. Så vil jeg slutte for i Aften med mange kærlige Hilsner

fra Eders Peter

Oprettet: 02-04-2011 20:22:03 | Rettet: 05-07-2014 20:18:21